Saturday, May 3, 2014

Komentář k fotkám

Dneska budu výrazně stručná, hlavní město Kuby bianco má rychlý nástup. 

Stáhla jsem si fotky z mobilu (a netu), kde je vše podstatné, takže to vlastně bude jen taková galerie posledních dnů.

1) Účast na konferenci o financování (pro změnu) kultury. Výstupy teď psát nebudu, protože si nechci kazit náladu (až na ty skvělý malý koblihy, po kterejch se pak na taniny měla těžkej zadek a nemohla udělat přemet vzad). Nicméně po konferenci hned navazovala vernisáž opravených kostelů Broumovska v Národním technickém muzeu (6. nejlepší muzeum v Evropě!). Tak až půjdete kolem, stavte se ve 3. patře společně s architektonickými modýlky. Více na http://www.ntm.cz/aktualita/29-4-2014-5-10-2014-zivot-kostelu-broumovska.
(zdroj: někde z netu)

2) Na hnoji nám krásně kvetou záhony, co týden to něco jinýho! A ve středu jsem se učila přes poledne venku a spálila se.
(vlastní práce)

3) Schody na Staroměstský už jsou opravený, teď je na řadě Malostranská.
(vlastní práce)

4) Výstava Tima Burtona je fenomenální, hlavně těma frontama, který jsou tam naprosto pořád! Kdo chcete jít a nechce se posunovat ve frontě od jednotlivých obrázků, vemte si v práci dovolenou a jděte nejlíp ve středu hned v 10h ráno ;)
(vlastní práce)

5) Asi minulý týden? Nevím, čas mi poslední dobou dost splývá, jsem šla ráno do školičky a ona potopa?! Naštěstí šla kolem Řetězový obejít.
(vlastní práce)

6) Rozkopaná Vodičková až po Jindřišskou...stejně se pořád rozhlížím, jestli nejede tramvaj :)
(vlastní práce)

Krásnou dobrou noc, nebo i dobrý den přejí Doves https://www.youtube.com/watch?v=cO6pGcdD_mE!

No comments: