Monday, February 24, 2014

Dneska naposledy

A je to tu, další změna přede mnou, nebo vlastně už za mnou. Dala jsem výpověď na vrátnici. Ano, bylo to velké rozhodnutí, aneb jak mi řekla NK Janča, je těžké odejít z teplého místečka, kde máte vše zautomatizované, skvělý kolektiv a spoustu kontaktů a rychlý internet (na kupovaní novinek z oblasti hudby), případné soutěžení na Radiu 1, protože tu jste od 5:15-17:15, takže velká šance na potkání soutěže.

Dnes, pondělí 24.2., kdy má svátek můj synovec, tu jsem od 14h do 17:15 naposledy. Tak si naposledy užívám ubytování, rozměňování peněz, půjčování praček, asi se překonám a připravím rozpis praček na další měsíc. 

Díky vrátnici jsem se naučila spoustu věcí, mluvit s lidma, diplomaticky řešit problémy vždy s úsměvem (i ke konci 12h služby), vyjít každému vstříc, vždy to nějak jde, delegovat nahoru (na vedoucí), mluvit po telefonu anglicky, mluvit vůbec cizími jazyky, rychle počítat kasu, s platebním terminálem, nahazovat pojistky, vyčistit filtr u pračky, ...no nic, za chvíli padne a zatlačím slzu, ale je čas popojet po těch...7 letech tady!


3 comments:

Anonymous said...

tak at se daří a přijd se nekdy ukazat :) LAB jih ;)

Anonymous said...

Prestoze jsem se z koleji odstehovala uz pred par roky, tak jsem se vzdycky za Ajou na vratnici rada podivala. Holt uz to nebude nikdy jako driv :) Diky a GL! Eva

Aja said...

LABe,určitě přijdu, Suchdol se mě ještě hned tak nezbaví :))
----
Ne, to asi ne:)) Ale bez vás to taky už nebylo ono;)