Friday, May 18, 2012

Buchara


A prejeli jsme do Buchary. Na vnitrostatni letiste nakonec busy hromadne dopravy jezdily, jen nam to nas spravce nerekl, abych udelali kseft jemu pribuznymu, ktery nas tam hodil autem za skromny obnos :DD Na letisti jsme se pak sesli s Kokaislem. Meli jsme docela strach, jestli prijede, protoze byl odlet v 19h a on tam jeste v 18h nebyl. Nakonec jsme se stastne shledali, nasedli do maleho letadla cca pro 40 lidi. V Buchare pak taxi k hotelu, ktery byl levnejsi nez ta ubytovna v Mirzo a asi tak 10000x luxusnejsi. Hned nam odnesli batohy, pak jsme chvili cekali na reditele hotelu, ktery nam osobne ukazal pokoje a pry jestli je vsechno v poradku. To se to hned cestuje jinak s profesorem! :))) Hotel stal 35 dolaru dvouluzak, ale jde tu najit i za 10 dolaru pro osobu. Normalne by to stalo vic, ale jelikoz to mame pres Kristinu a je to napsany na nejakou firmu, tak mame lepsi cenu.
Dneska jel K. se podivat do nejakych vesnic, pry je lepsi, kdyz pojede sam, abychom je ve 3 nevylekali. Takze si prohlizime Bucharu, je tu hromada turistu - Nemci a taky Spanele, ano Anco, Spanele! A zitra to zacne, slavny vyzkum. :))

Nejde mi tu propojit fotak s pc, takze musim vzit zitra flashku a pres ni to nahrat do pc, uvodni fotka je stazena z netu...haha, asi byste to jinak nepoznali.

No comments: